22
Nis

Microsoft Dataverse ile siz çözümlere uymayın, çözümlerimiz size uysun

Siz çözümlere uymayın, çözümlerimiz size uysun. Microsoft Dataverse ile kolayca yenilik yapın. Akıllı, güvenli ve ölçeklenebilir bir az kodlu veri platformu ile binlerce uygulama, akış ve akıllı temsilci oluşturun ve çalıştırın.

Verilerinizle daha fazlasını yapın. Olasılıkları genişletin.

çözüm

Çevikliğe sahip hizmetler sunun; Kullanıma hazır ortak tablolar, genişletilmiş öznitelikler, anlamsal içerikler ve Common Data Model. tarafından etkinleştirilen açık bir ekosistemi kullanan genişletilebilir veri platformu ile ticari değeri hızlı bir şekilde artırın.

Ölçeği ve verimliliği artırın; Hızlı şekilde uygulamalar, süreçler ve yeniden kullanılabilir veri şemaları geliştirerek üretkenliği artırın ve maliyetleri azaltın. GitHub ve Azure DevOps’u kullanarak uygulamalarınızı tekrar tekrar oluşturun, doğrulayın ve dağıtın.

Verilerinizi daha kullanışlı hale getirin; Süreç otomasyonunuza az kodlu yapay zeka araçları ekleyerek daha doğru içgörüler elde edin. Yerleşik kurumsal mantık ve kurallar içeren yönetilen bir veri platformu ile yinelenen ve çakışan verileri belirleyin ve giderin.

Güvenilen bir platformun güvenliğinden yararlanın; Verilerinizi kritik güvenlik ve uyumluluk özellikleri (Azure Active Directory ile gelişmiş şifreleme, kapsamlı erişim denetimi ve derin tümleştirme) sağlayan güçlü bir güvenlik yönetimi altyapısı ile koruyun.

Tam olarak yönetilen bir deneyimle zaman kazanın

  • Kimlik yönetimi ve çok faktörlü kimlik doğrulaması ile kimlik korumasını ve güvenli konuk erişimini verimli hale getirin.
  • Yerleşik tam denetim günlükleri ve veri kaybı önleme kurallarıyla veri kullanımını kolayca yönetin ve koruyun.
  • Tek bir yönetici deneyiminde kullanıcılar, uygulamalar, kullanım ve ayarlar dahil olmak üzere tüm unsurları etkin bir şekilde kontrol edin.

Veri yönetimini kolaylaştırın

  • Veri yönetimi stresini azaltın ve ilişkisel veriler, dosya ve blob depolama, günlükler ve arama için depolama gereksinimlerinizi Dataverse’in belirlemesine izin verin.
  • Üçüncü taraf hizmetlerin yanı sıra Dynamics 365, Microsoft 365, Azure, Visual Studio, Excel Power Query ile verileri sorunsuz bir şekilde bağlayın.
  • Anlamsal tutarlılık sağlayan bir açık kaynak ve paylaşılan veri modeliyle verileri daha verimli bir şekilde işleyin.

Geliştiricilerinizi güçlendirin

  • Azure, Microsoft 365, Dynamics 365 ve 500’den fazla bağlayıcıda özel kod kullanarak veya hiç kod kullanmadan ya da az kod kullanarak uygulamaları hızlı bir şekilde dilediğiniz gibi geliştirin.
  • Profesyonel geliştiricilerin tablolara ve sütunlara göz atmasını sağlayın, ayrıca SQL Server Management Studio ile Dataverse içindeki tablolar arasında sorunsuz tümleştirmeyle sorgular oluşturun.
  • Geliştiricilerin, Dataverse tabloları ve eylemlerine yönelik yerel bir Azure deneyimiyle ve zengin API’lerle yenilik yapmaları için zaman ayırmalarını sağlayın.

Yerleşik yapay zeka ile içgörüleri iyileştirin

  • Otomatik yinelenen öğe algılaması ve verileri temizleyip yeniden şekillendiren 300’den fazla veri dönüşümünü kullanarak sağlam bir veri temeli oluşturun.
  • AI Builder ve Azure ile desteklenen yerleşik bilişsel hizmetlerle verileri daha hızlı ve doğru şekilde işleyin.
  • Power BI ile kullanıma hazır entegrasyon aracılığıyla veri analizini geliştirin.

Microsoft Dataverse for Teams’de hızlı şekilde uygulamalar ve akıllı botlar oluşturun

Teams‘de yerleşik olarak sunulan az kodlu bir veri platformu olan Dataverse for Teams ile Microsoft Teams’de çalışmayı daha üretken ve işbirliğine uygun hale getirin. Uçtan uca deneyim ile birden fazla servis ve uygulama arasında geçiş yapması gereken kullanıcılar için sorunları ortadan kaldırın. Microsoft Power Apps ile güvenli, tümleşik çözümler oluşturun ve Microsoft Power Virtual Agents‘ı kullanarak akıllı botlarla iş gücünüzü destekleyin.

 

Bizi LinkedIn‘den takip edebilirsiniz