06
May

Dynamics 365 Business Central’ın akıllı gücünün kilidini bugün açın

Yeni nesil işletmeler için oluşturulmuş modern çözümleri kullanarak tüm operasyonunuzu dönüştürün. Microsoft Dynamics 365 Business Central, daha akıllı karar alma süreçlerinde güçlü verimlilik sağlamak için finansal bilgilerinizi, satışlarınızı, hizmetlerinizi ve operasyonlarınızı birbirine bağlar. Ayrıca yerleşik zeka ve kusursuz Office 365 entegrasyonu sayesinde değer benzersizdir.

Esnek ve yapılandırılabilir Dynamics 365 Business Central, benzersiz sektör ve iş ihtiyaçlarınıza kolayca uyum sağlar. Muhasebe süreçlerini hızlandırmak ve müşteri hizmetlerini iyileştirmek için güçlü uygulamalardan yararlanın. Örneğin, hasarlı mülkler için müşteri kredisini hızlandırmak amacıyla özel bir uygulama oluşturun. Bir olay fotoğrafı ekleyin, geri ödeme makbuzunu tarayın, tutarı girin ve Muhasebe’ye gönderin.

Business Central, Outlook’a yerleştirilmiştir; böylece otomatik e-posta bildirimi onaylayanın gelen kutusuna ulaştığında, Outlook’tan ayrılmadan olay fotoğrafını kolayca görüntüleyebilir, müşterinin hesabına erişebilir ve krediyi anında onaylayabilir.

Daha geniş Office 365 entegrasyonu, kredinin tam geçmişinin Microsoft Teams’de kaydedildiği ve burada kredi onayı konuşmalarına erişimi olan herkesin durumunu inceleyip yorum ekleyebileceği anlamına gelir. Daha akıllı iş yapmak için Business Central’ın güçlü zeka özelliklerinden yararlanarak daha da büyük değerden yararlanın kararlar.

Nakit Akışı Tahmini, ileriyi planlamanıza yardımcı olmak için yapay zeka destekli tahminlerle gerçek zamanlı finansal bilgilerin bütünsel bir anlık görüntüsünü sunar. Power BI Raporları, iş etkisini artırmak için tasarlanmış tıklanabilir tablolar, grafikler ve KPI görselleştirmeleriyle değerli içgörüleri parmaklarınızın ucuna getirir. Gelecekteki ihtiyaçlara ve fırsatlara yönelik daha fazla bağlam ve daha bilinçli eylemler için ayrıntılı inceleme yapın.

Kârlılığı optimize etmek için envanter ihtiyacını kontrol altında tutun. Envanter tahmini, bir ürünün ne zaman tükenebileceğine dair net bir görünüm sunar ve aynı ekranda yalnızca birkaç tıklamayla bir satınalma siparişi oluşturmanıza olanak tanır. Yeni satınalma siparişinde Business Central, miktarları otomatik olarak doldururken size daha fazla zaman kazandırır ve satıcıyla olan satın alma geçmişinize göre eklemek isteyebileceğiniz diğer ürünleri akıllıca önerir.

Süreçleri kolaylaştırın ve dijital dönüşüm yolculuğunuzu hızlandırın. Dynamics 365 Business Central’ın akıllı gücünün kilidini bugün açın.

 

Bizi LinkedIn‘den takip edebilirsiniz