29
Kas

Ulus Yapı, SismikMarket.com e-ticaret ERP dönüşümü ‘nü canlıya aldık

Ulus Yapı, SismikMarket.com e-ticaret ERP dönüşümü ‘nü canlıya aldık. Sismik koruma ve titreşim yalıtımı konularında öncü olan Ulus yapı; tesisat sektöründe sismik koruma ve titreşim yalıtımı konularındaki ilk e-ticaret sitesi olan SismikMarket.com ile geleceğin iş modelinin ülkemizdeki öncüsü bir firmadır. Geniş ürün yelpazesine sahip olan SismikMarket.com’un e-ticaret altyapısı ve ERP entegrasyonunu Myronsoft olarak canlıya aldık.

Ulus Yapı, SismikMarket.com e-ticaret ERP dönüşümünü canlıya aldık

Web sitesinde yapılan alışverişler, geliştirdiğimiz çözümler ile Microsoft Dynamics 365 Busines Central a aktarılarak tüm süreçleri ERP sistemi üzerinden yönetilmesini sağladık. Web sitesinden üzerinden alınan siparişlerin, stok kontrolü, faturalandırılması, tahsilat ve muhasebeleştirilmesi süreçleriyle uçtan uca bir yapı kurulmuş oldu.

Stok yönetiminin web sitesi ile entegre ve anlık olarak takip edilebildiği, kritik stok seviyelerinin yönetilmesi ile tedarik zinciri süreçleri de iyileştirildi.

Ulus Yapı Hakkında

Ulus Yapı’nın çeyrek asırlık uzman mühendislik ve yapı malzemeleri ticareti serüveninde yeni bir sayfa açarak dijitalleşme yoluna girildi ve alnında ilk ve en kapsamlı e-ticaret sitesi olan sismikmarket.com hayata geçirildi.

Yapı malzemeleri, hırdavat ve nalburiye alanlarındaki ihtiyaçların karşılanması üzere portföyüne El Aletleri, Elektrikli El Aletleri, Dijital Ölçü Aletleri, İş Güvenliği Donanımları ve daha birçok ürün ile genişleten Ulus Yapı; aynı zamanda Türkiye’de yine bir ilke imza atarak Sismik Koruma, Titreşim Yalıtımı ve Akustik Kontrol ürünlerinin online satışına başladı.

Her biri alanında lider olan Bosch Professional, İzeltaş, Elta, Gedore, Ceta Form, Karbosan, Beybi İş Eldivenleri ve daha nice markanın üstün nitelikli ürünlerini Yetkili Satıcı ULUS YAPI A.Ş. faaliyetlerine güçlü referansları ile destekleyerek büyümesini devam ettirmektedir.

MyronSoft Hakkında

20 yılı aşkın bir süredir, rekabet etmelerine ve büyümelerine yardımcı olmak için her büyüklükteki işletmeyle çalışıyoruz. Sektöre özel araçlarımız, hizmet verdiğimiz alanlarda deneyimli danışmanlar tarafından tasarlanan çözümler ile dijital partneriniz olacağız.

Operasyonlarınızın her alanında gerçek zamanlı görünürlük sağlayarak, daha çok okunur veriyle ölçülebilir kararları daha hızlı almanız sağlamayı hedefliyoruz.

Bir işletmeyi yönetmenin ne kadar zor olabileceğini anlıyoruz. Özellikle de işlerin sorunsuz yürümesini sağlayan çok sayıda hareketli parça söz konusu olduğunda senkronizasyon ve tüm paydaşların aynı hizada durması gerektiğini biliyoruz. İşte bu nedenle MyronSoft’u faaliyete geçirdik. Çözümlerimiz ve alacağınız danışmanlık hizmetlerimiz ile erp dönüşümü alanında güçlü ve dengeli büyümenin bir parçası olacağız.

 

Bizi LinkedIn‘den takip edebilirsiniz