19
Tem

Microsoft Dynamics 365 Business Central Versiyon Güncellemesi

Microsoft Dynamics 365 Business Central Versiyon Güncellemesi geldi.. Biz Hazırız Ya Siz? Business Central yeni özellikleri ile iş hayatınıza güç katmaya devam ediyor. Versiyon güncellemesi ve fark yaratan çözümlerimiz hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

Microsoft Dynamics 365 Business Central Versiyon Güncellemesi

Dynamics 365 Business Central, küçük ve orta ölçekli kuruluşlar için iş süreçlerini otomatikleştiren ve kolaylaştıran bir iş yönetimi uygulamasıdır. Son derece uyarlanabilir ve zengin özelliklere sahip Business Central, şirketlerin finans, tedarik zinciri, üretim, nakliye, proje yönetimi, hizmetler ve daha fazlasını yönetmelerini sağlar. Şirketler, faaliyet bölgeleriyle ilgili işlevleri kolayca ekleyebilir ve uygulamayı son derece uzmanlaşmış sektörleri destekleyecek şekilde özelleştirebilir. Business Central’ın uygulanması hızlıdır, yapılandırması kolaydır ve basitlik, ürün tasarımı, geliştirme, uygulama ve kullanılabilirlikteki yeniliklere rehberlik eder.

Business Central Versiyon Güncellemesi şirketler arası özelliklerde yapılan iyileştirmeler dahil olmak üzere birden çok şirketi yönetme desteğini iyileştirir. Bu sürüm, Microsoft ve iş ortaklarımızın sunduğu kaliteli içerikle desteklenen sorunsuz ilk katılım deneyimleri yaratarak müşterilerin katılım süresini azaltır. Düzenleyici görevleri otomatikleştiren özellikler sağlayarak kuruluşların çeşitli resmi düzenlemelere uyumlu kalmasına yardımcı olacağız, böylece kuruluşlar birincil işlerine odaklanabilecek. Örneğin, W1 sürümümüze indirilemeyen KDV için destek ekleyeceğiz ve ardından bunu aşamalı olarak KDV’yi destekleyen Microsoft ülke sürümlerine ekleyeceğiz. Kullanılabilirlik her zaman bir odak noktasıdır ve bu sürümde, kayıt listeleriyle çalışırken verimliliği artıracağız. Tablodan herhangi bir alan ekleyerek sütunları kişiselleştirebilir, birden çok satırda toplu işlemler kullanabilir,

GitHub aracılığıyla geliştirme üzerinde sorunsuz işbirliği sunan ve uygulamaları ve ortamları yöneten yöneticiler için self servis yetenekler ekleyen Visual Studio Code AL Explorer’ı sunarak geliştiricilerin ve danışmanların üretkenliğine yatırım yapıyoruz. ISV’lerimizin AppSource pazar yeri aracılığıyla işlem gerçekleştirmesini de sağlayacağız.

BC2023 güncellemesi şunları içerir:

Microsoft Power Platform ile daha hızlı uyum sağlayın : Business Central’da onay iş akışlarını ayarlamak daha kolaydır, böylece insanlar daha fazla sürecini otomatikleştirerek daha üretken olabilir. Ek olarak, Power Apps oluşturucularının daha hızlı başlamasına yardımcı olmak için örnek uygulamalar sunuyoruz.

Uygulama : Finans alanında, şirketler arası yeteneklere yatırım yapıyoruz ve defteri kebir mutabakatı olasılığını etkinleştiriyoruz. Tüm ülkeler SAF-T denetim dosyalarını dışa aktarabilecektir. Business Central’daki tedarik zinciri yetenekleri, envanter ve ambar süreçlerinizi daha verimli bir şekilde çalıştırmanıza izin veren çeşitli optimizasyonlar ve geliştirmelerle geliştirilmiştir.

Ülke ve bölge : Business Central’ı 100’den fazla ülke ve bölgeye getirmek için daha fazla ülke ve bölge eklendi.

Geliştirme : Tamamen geliştiriciler için üretkenliği artıran alanlara yatırım yapmaya devam ettiğimiz Visual Studio Code’a geçtik. Örneğin, Visual Studio Code Visual Designers, danışmanların müşteri başına basit uzantılar oluşturmasına olanak tanır. Geliştiriciler ayrıca daha iyi derleyici kaynak yönetimi ve kod çözümleyici performansı elde ediyor. Geliştiricilerin anlaşılması kolay izinleri tanımlamasını ve korumasını kolaylaştırmak için izin sistemini modernize ediyoruz.

Yönetişim ve yönetim : Business Central, yöneticilerin ortamlarını yönetmelerine yardımcı olmak için bir dizi ek self servis özellik sunar.

Mevzuat : Bu sürüm, gelecek küçük sürümlerde ülke sürümlerine yükselteceğimiz W1 sürümünde indirilemeyen KDV için destek sağlar.

Katılım : İyileştirilmiş uygulama içi rehberlik ve kullanıcı yardımı sayesinde kuruluşlar, uygulamayı verimli bir şekilde kullanmaya daha hızlı başlayabilir.

Microsoft 365 ile verimli : Microsoft Teams’de işbirliğine dayalı iş süreçlerinin verimliliğini artırıldı.

Raporlama ve veri analizi : Kullanıcıların verileri doğrudan istemcide analiz etmelerini ve özetlemelerini sağlamak için liste sayfalarına yeni bir mod eklendi.

Hizmet ve platform : Microsoft; performans, kararlılık, kaynak yönetimi, güvenlik ve uyumluluğa odaklanarak hizmetlerinin temellerine yatırım yapmaya devam ediyor.

Dynamics 365 Business Central 2023 versiyon güncellemesindeki  diğer konular hakkında daha fazla bilgi almak için Güncelleme Bilgilendirmesi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Dynamics 365 Business Central Demo sürümünü indirmek için

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=105113

 

Bizi LinkedIn‘den takip edebilirsiniz