İstanbul - Türkiye
+90 216 912 2775
info@myronsoft.com.tr

E-Mutabakat

Microsoft Dynamics 365 Business Central kullanıcıları, BA ve BS formlarıyla, cari hesap mutabakatlarını E Mutabakat modülü üzerinden yaparak, kağıt, zaman ve enerji tasarrufunda bulunabilir, iş yüklerini minimuma indirebilir.

E Mutabakat

E-Mutabakat, ticari faaliyet gösteren şirketlerin kendi yapmış olduğu ticari faaliyetler sonrası ortaya çıkan borç/alacak işlemlerinin elektronik olarak kontrol edilmesini sağlar. BA, BS ve cari hesap mutabakatları için kullanılan E-Mutabakat sistemi, B Formu ve Cari hesap mutabakat işlemlerini elektronik ortam üzerinde yapan, mutabakat işlemlerinin daha hızlı, etkin, ucuz ve çevreye karşı duyarlı bir şekilde yapılmasını sağlayan, izlenebilirlik sağlamak üzere tasarlanmıştır. Myron E-Mutabakat çözümü Business Central entegresi ile birlikte gelmektedir. Bu sayede büyük hacimli şirketler için hızlı çözümler sunar. Bu çözüm yolları ile sizlere maliyet alanında büyük avantajlar sunar.

Neden e-Mutabakatı Seçmeliyim? Eski yöntem olan “Cari mutabakat yöntemi” ile yapılan mutabakat işlemlerinde maddi hatalar ve karışıklıklar ile karşılaşılmaktadır. E-Mutabakat çözümü ile işlemlerinizi hatasız bir şekilde gerçekleştirirsiniz. Ayrıca E-mutabakat yöntemi eski yönteme nazaran zamandan büyük oranda tasarruf sağlar. Son olarak E-Mutabakat sistemi ile; kağıt, kargolama ve arşivleme maliyetlerini tamamen ortadan kaldırır ve maliyetten de tasarruf sağlamış olursunuz.

Ürünlerimiz

Dikkat!

Microsoft Dynamics 365 Business Central ve Power Platform ürünlerinde deneyimli bir iş ortağı mı arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz!

E-Çözümlerimiz hakkında bilgi almak için şimdi iletişime geçin