İstanbul - Türkiye
+90 216 912 2775
info@myronsoft.com.tr

Power Automate

Power Automate

Power Automate neden Microsoft Power Platform’un parçası olarak kullanılmalı?

Tüm Power Platform projelerinizde iş akışı otomasyonu, robotik süreç otomasyonu (RPA) ve dijital süreç otomasyonu (DPA) kullanarak önemli işleriniz için daha fazla zaman yaratın.

Üretkenliği hızlandırın; Manuel gerçekleştirilen görevleri iş akışı otomasyonuyla değiştirin. Bireysel görevlerden iş akışlarının tamamına kadar zamandan ve çabadan tasarruf edin ve takımlarınızın enerjilerini stratejik şekilde odaklamasını sağlayın.

Hızlı şekilde otomatikleştirin; İşlev sahiplerinden yazılım mühendislerine kadar herkese, Microsoft Power Platform ile oluşturulan her şeye RPA ve DPA uygulamak için ihtiyaç duydukları araçları sağlayan kodsuz bir çözümle çevik kalın.

Güncel olmayanları güncelleştirin; Kuruluşunuzun güvendiği eski uygulamaları ve manuel iş akışlarını RPA ile modernize edin, hızlı oluşturma ve uygun ölçekte yineleme yapma olanağı sağlayın.

Hızlı ve daha güvenli bir şekilde otomatikleştirin; Az kodlu yaklaşım ile otomatik süreçler oluşturulmasını destekleyin. Yüzlerce önceden oluşturulmuş bağlayıcı, binlerce şablon ve yapay zeka desteği ile yinelenen görevleri kolayca otomatikleştirebilirsiniz.

Verimliliği artırın; process advisor ile işleme ve görev madenciliğinden yararlanarak uçtan uca süreçlerinizi kaydedin ve görselleştirin. Bu çözüm, akış oluşturmaya dair yönergeleri öneriler sağlayarak otomatikleştirme süreçlerinde tahminleri gereksiz kılıyor.

Yapay zeka ile iş akışlarınızı geliştirin; AI Builder’daki üretken yapay zeka özelliklerini kullanarak otomasyonu daha akıllı hale getirin. Güçlü dil modelleri ekleyerek kullanıcı dostu akışlar oluşturun ve gelişmiş az kodlu yapay zeka ile benzersiz senaryolar oluşturun.

Microsoft Power Automate

Ürün hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz,

Bizimle iletişime geçebilirsiniz

+90 (216) 912 27 75