İstanbul - Türkiye
+90 216 912 2775
info@myronsoft.com.tr

Power BI

PowerBI

Power BI ile verilerinizin anında etkili olmasını sağlayın

Tek bir doğruluk kaynağı oluşturmak, daha güçlü içgörüler ortaya çıkarmak ve bunların etkili olmasını sağlamak için uçtan uca BI platformu kullanarak daha azıyla daha fazlasını yapın.

Power BI nedir?

Power BI, self-servis ve kurumsal iş zekası (BI) için birleşik ve ölçeklenebilir bir platformdur. Verilere bağlanıp onları görselleştirin ve bu görselleri her gün kullandığınız uygulamalara sorunsuz şekilde ekleyin.

Harika veri deneyimleri oluşturma; KPI’larınız ve markanızla kişiselleştirilmiş kolayca anımsayabileceğiniz raporlar oluşturarak verilerinize kolayca bağlanın ve bunları modelleyip görselleştirin. İş ile ilgili sorularınıza, konuşma dilinde sorduğunuzda bile hızlı ve yapay zeka destekli yanıtlar alın.

En büyük BI dağıtımlarınızdan içgörüler elde etme; Veri doğruluğunu, tutarlığını ve güvenliğini sürdürürken, kurumunuzun genelindeki içgörüleri ölçekli bir şekilde analiz etme, paylaşma ve öne çıkarma becerisine sahip tüm veri kaynaklarınıza bağlanarak büyük veri yatırımlarınızdan en iyi şekilde yararlanın.

Güvenle karar alma; Aynı veriler üzerinde kolayca birlikte çalışın, raporlar üzerinde iş birliği yapın ve Microsoft Teams ve Excel gibi popüler Microsoft Office uygulamalarında içgörüler paylaşın. Kurumunuzdaki herkesi stratejik eylemler sunan veri temelli kararları hızla almaları için teşvik edin.

Neden Microsoft Power BI?

Kurumların self servis ve kurumsal iş zekası (BI) ihtiyaçlarını karşılamak için neden Power BI’yı seçtiğini öğrenin.

Power BI’da Copilot ile rapor oluşturmayı yeniden keşfedin; Power BI’da Copilot ile içgörüleri daha hızlı ortaya çıkarın. Raporlar, anlatım özetleri ve hesaplamalar dahil olmak üzere neye ihtiyacınız olduğunu açıklayın veya verileriniz hakkında bir soru sorun; Copilot doğru bilgileri analiz eder, çeker ve görselleştirir.

Self servis ile kurumsal analizi birleştirin; Hem self servis hem de kurumsal veri analizi ihtiyaçlarınızı tek bir platformda birleştirin. Güçlü anlam modellerine, bir uygulama yaşam döngüsü yönetimi (ALM) araç setine, bir açık bağlantı çerçevesine ve sabit düzenli, mükemmel sayfalandırılmış raporlara erişin.

Daha ayrıntılı, daha yardımcı içgörüler oluşturun; Power BI ile Azure’u birlikte kullanıp tüm veri varlığınıza bağlanarak ve bu verileri birleştirip analiz ederek verilerinizi rekabet avantajına dönüştürün.

PowerBI Microsoft

If you want more information about the product,

You can contact us!

+90 (216) 912 27 75